Bistro na Wałowej

0
54
- reklama -

Wałowa – najkrótsza ulica w Cieszynie. Industrialny, w pełni zrewitalizowany krajobraz kryje w sobie miejsce szczególne, prowadzone przez Fundację „Być Razem”. 

W środku wita nas delikatny półmrok rozświetlony przez palące się świece; kwiaty ozdabiają stoły a domowe zasłony okna. Na drewnianych półkach goszczą niepowtarzalnie przedmioty łączące w sobie poczucie humoru, piękno i funkcjonalność – wykonane ręką wyjątkowych ludzi. Wszystko to wprowadza nas do miejsca, które kusi zapachami prostego, domowego jedzenia, mieni się kolorami świeżych surówek, zachęca miłą obsługą i przystępnymi cenami.

- reklama -

Bistro na Wałowej oferuje posiłki od 10 rano. Można rozpocząć dzień od dobrego śniadania, a w porze obiadowej wybrać ulubione danie z dowolnymi dodatkami.

Zlokalizowane na peryferiach, z dala od miejskiego szumu i zatłoczonych parkingów.

Goście otrzymują ofertę dań abonamentowych, proponowanych w wariantach.

Codziennie przygotowywane są dwa takie dania z zupą oraz kompotem. Przy zakupie co najmniej 10-ciu obiadów obowiązuje bardzo atrakcyjna cena, przyjazna dla każdej kieszeni. W naszej ofercie znajduje się także stałe menu, dobrane do gustu większości konsumentów.

Karta popularnych, polskich dań, gdzie ciągle królują świeżutkie, chrupiące kotlety, soczysta pieczeń czy pieczone udźce z kurczaka, domowe pierogi, krokiety i gołąbki – niezmiennie przyciąga klientów i cieszy się powodzeniem.

Bistro zorganizuje każde przyjęcie okolicznościowe, takie jak jubileusze, komunie, chrzciny, spotkania firmowe czy przyjęcia po pogrzebie. Szczegóły przyjęcia omawiamy z klientem indywidualnie, biorąc pod uwagę jego oczekiwania.

Kontakt: Dariusz Bożek – 502143755

W niedalekiej przyszłości Bistro na Wałowej planuje poszerzyć swoją ofertę o profesjonalny catering z dowozem do klienta. Będziemy o tym informować na naszej stronie Fb.

godziny otwarcia:
10:00 – 16:00

Cieszyn, ul Wałowa 4

fot. Joanna Posiak

- reklama -

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here